حمله توپخانه‌ای عربستان سعودی به دو شهر مرزی در یمن دور سوم مذاکرات ایران و آژانس برگزار شد/توضیحات نماینده ایران در وین مصر: چه اسرائیل بخواهد یا نخواهد، طرح کوچ اجباری اجرا نخواهد شد رئیس‌جمهور لبنان خواستار خروج نظامیان اسرائیلی از کشورش شد عراقچی: رد و بدل شدن پیام‌ها با آمریکا از طریق واسطه‌ها ادامه دارد / با سه کشور اروپایی هم مذاکرات ادامه دارد دیدار جوزف عون با فرمانده سنتکام مادورو: در صورت حمله به ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه هستیم استقرار ۱۰ فروند اف-۳۵ آمریکا در کارائیب برای رویارویی محتمل با ونزوئلا تاکید عراقچی بر توسعه روابط ایران و فیلیپین سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد کشته شدن دو نیروی قسد در حومه دیرالزور سوریه سیاست خارجی لندن با وزیر جدید / «ایوت کوپر» چه نگاهی به ایران و جهان دارد؟ هشدار روسیه: اروپا استقلال خود را از دست داده و انقلاب در راه است! واکنش عراقچی به سکوت غرب درباره فعالیت هسته‌ای اسرائیل آغاز دور جدید مذاکرات ایران و آژانس در وین

واکنش فرانسه به بازداشت روح الله زم

وزارت امورخارجه فرانسه در واکنش به بازداشت سرشبکه کانال معاند آمدنیوز تاکید کرد او پناهنده فرانسه بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 16
کد خبر: ۲۵۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی وزارت امورخارجه فرانسه امروز(چهارشنبه) در پاسخ به سوالی درباره بازداشت روح‌الله زم سرشبکه کانال معاند آمد نیوز و اینکه آیا او اجازه اقامت در فرانسه یا گذرنامه فرانسوی داشته است، گفت که او دارای پناهندگی فرانسه بوده و اجازه اقامت در این کشور را داشته اما شهروند فرانسه نبوده است.

 

بنابر گزارش پایگاه اینترنتی وزارت امورخارجه فرانسه، وی تصریح کرد: روح الله زم یک شهروند ایرانی است که در فرانسه وضعیت پناهندگی داشته و بنابراین، از حق اقامت طبق رویه‌های پناهندگی برخوردار بوده است اما تابعیت فرانسوی ندارد.

 

سخنگوی وزارت امورخارجه فرانسه در ادامه گفت: او آزاد است تا وارد خاک فرانسه و از آن خارج شود. زم روز 11 اکتبر فرانسه را ترک کرد.

 

وی افزود: ما در حال حاضر اطلاعات دقیقی درباره شرایط بازداشت روح‌الله زم خارج از خاک خود نداریم. ما با دقت و از نزدیک این پرونده را دنبال می‌کنیم.

 

سخنگوی وزارت امورخارجه فرانسه خاطر نشان کرد: ما خواهان موضع خود مبنی بر احترام به حقوق بین‌الملل، شامل آزادی بیان و آزادی درخواست پناهندگی هستیم و همچنین بازداشت روح‌الله زم را قویا محکوم می‌کنیم.

 

 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز دوشنبه از بازداشت روح‌الله زم سرشاخه باند معاند آمدنیوز خبر داد.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار