شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

واکنش فرانسه به بازداشت روح الله زم

وزارت امورخارجه فرانسه در واکنش به بازداشت سرشبکه کانال معاند آمدنیوز تاکید کرد او پناهنده فرانسه بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 16
کد خبر: ۲۵۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی وزارت امورخارجه فرانسه امروز(چهارشنبه) در پاسخ به سوالی درباره بازداشت روح‌الله زم سرشبکه کانال معاند آمد نیوز و اینکه آیا او اجازه اقامت در فرانسه یا گذرنامه فرانسوی داشته است، گفت که او دارای پناهندگی فرانسه بوده و اجازه اقامت در این کشور را داشته اما شهروند فرانسه نبوده است.

 

بنابر گزارش پایگاه اینترنتی وزارت امورخارجه فرانسه، وی تصریح کرد: روح الله زم یک شهروند ایرانی است که در فرانسه وضعیت پناهندگی داشته و بنابراین، از حق اقامت طبق رویه‌های پناهندگی برخوردار بوده است اما تابعیت فرانسوی ندارد.

 

سخنگوی وزارت امورخارجه فرانسه در ادامه گفت: او آزاد است تا وارد خاک فرانسه و از آن خارج شود. زم روز 11 اکتبر فرانسه را ترک کرد.

 

وی افزود: ما در حال حاضر اطلاعات دقیقی درباره شرایط بازداشت روح‌الله زم خارج از خاک خود نداریم. ما با دقت و از نزدیک این پرونده را دنبال می‌کنیم.

 

سخنگوی وزارت امورخارجه فرانسه خاطر نشان کرد: ما خواهان موضع خود مبنی بر احترام به حقوق بین‌الملل، شامل آزادی بیان و آزادی درخواست پناهندگی هستیم و همچنین بازداشت روح‌الله زم را قویا محکوم می‌کنیم.

 

 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز دوشنبه از بازداشت روح‌الله زم سرشاخه باند معاند آمدنیوز خبر داد.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر